Kristof Pieters

Mathieu wint kleurwedstrijd jaarmarkt Rupelmonde

Om de jaarmarkten in Kruibeke, Bazel en Rupelmonde nieuw leven in te blazen, organiseerde het gemeentebestuur tijdens elke jaarmarkt een kleurwedstrijd voor de leerlingen van de basisscholen. Kaat Van Daele won de wedstrijd in Kruibeke, Annelien Bakkers in Bazel en Mathieu De Maere is de winnaar voor Rupelmonde. Mathieu (7 jaar) mocht een geschenkbon in ontvangst nemen van tearoom Pascal.

Schepen van landbouw en jaarmarkten Dirk De Ketelaere is tevreden met het succes van de actie: “We hebben in totaal een honderdtal kleurplaten mogen ontvangen, dat is een mooi resultaat voor deze eerste editie. Ook volgend jaar zullen we verder inzetten op initiatieven om de jaarmarkten extra te promoten.”

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer