3 Melissa mag dit jaar de scepter zwaai in Rupelmonde.
Kristof Pieters Melissa mag dit jaar de scepter zwaai in Rupelmonde.

Melissa voor de tweede keer tot Prins Carnaval gekroond

In een nokvolle sporthal van de Sint-Jan Berchmansschool in Rupelmonde is zaterdagavond de 37-jarige Melissa Huylenbroeck verkozen tot Prins Carnaval bij de Orde van Mercator. Ze won het duel van haar uitdager, de 27-jarige Michiel Sertijn.

Keizer Hippoliet mocht de uitslag bekendmaken na een spannende verkiezingsshow. Dit jaar waren er drie kandidaten, maar één deelnemer trok zich terug zodat het een strijd werd tussen Michiel Sertijn van carnavalsgroep De Doorzakkers uit Rupelmonde en Melissa Huylenbroek van carnavalsvereniging De orde van Mercator. Beide kandidaten waren bijzonder sterk en hebben bovendien ervaring. Melissa droeg de scepter al een keer in 2017 en Michiel was vorig jaar Prins Carnaval in Rupelmonde. Uiteindelijk wist Melissa nipt de overwinning binnen te halen. “Na een sabbatjaar besloot ik mij dit jaar opnieuw kandidaat te stellen”, vertelt ze. “Ik wil hiermee mijn steentje bijdragen om carnaval én Rupelmonde nog meer op de kaart te zetten.”

Prins Melissa zwaait de scepter op zondag 3 maart tijdens de 58ste carnavalsstoet in Rupelmonde. Maandag 4 maart is er voor de dertigste keer de Mercatorworp en voor de derde maal een popverbranding.

3
Kristof Pieters
3 Melissa en haar tegenkandidaat Michiel.
Kristof Pieters Melissa en haar tegenkandidaat Michiel.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer