Mozkito

Wegenwerken in de Rupelmondestraat

Op dinsdag 21 mei zal er van 8 tot 16.30 uur gewerkt worden aan de riolering in de Rupelmondestraat in Bazel. Ook in de Warandestraat zijn er tussen maandag 20 en woensdag 22 mei werken.

In de Rupelmondestraat in Bazel wordt er gewerkt ter hoogte van huisnummer 145. De rioleringswerken gebeuren in eigen beheer van de gemeente en duren maar één dag. De hinder die deze werken met zich meebrengen, is dan ook erg beperkt. Voetgangers, fietsers en het openbaar vervoer zullen zelfs geen hinder hebben van deze werken, enkel klein oponthoud is mogelijk. Voor het wegverkeer: de straat zal gedeeltelijk onderbroken worden, er zal slechts één rijstrook vrij zijn. Om ervoor te zorgen dat alles vlot verloopt, zullen er tijdelijke verkeerslichten geplaatst worden. Plaatselijk verkeer voor buurtbewoners is mogelijk. Bewoners zullen geen problemen ondervinden bij het verlaten van hun oprit.

In het kader van de heraanleg van de Burchtstraat zullen er, tussen 20 en 22 mei, ook nog voorbereidende nutswerken van Proximus plaatsvinden in de Warandestraat. Hierdoor zal het einde van de Warandestraat aan het kruispunt met de Burchtstraat tijdelijk onderbroken worden. Het fietspad in de Burchtstraat blijft toegankelijk.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer