Het organiserende feestcomité staat ook zelf al een beetje op stelten...
Ronny De Coster Het organiserende feestcomité staat ook zelf al een beetje op stelten...

Deze Fluitjesfeesten zetten Ouwegem letterlijk op stelten

De bekende Steltenlopers van Merchtem zijn komend weekend van de partij op de Ouwegemse Fluitjesfeesten. Ook bezoekers kunnen zich op stelten wagen. Snellere lopers worden verwacht op de Trappistenloop en verder biedt de kermis in Ouwegem veel muziek, animatie en de vermaarde Fluitjesworp met Marc de Bel en Sofie Vanrafelghem.

De Ouwegemse Fluitjeskermis begint al op vrijdag om 18.30 uur met een wedstrijd schietstuiveren in café De Welkom. De Gezinsbond organiseert zaterdag voor de twaalfde keer de Trappistenloop met aansluitend ambiance met dj Wesley. Dj Dieter speelt op de kermisfuif in De Welkom.

Op stelten

Na het eetfestijn met kalkoen, scampi’s en balletjes in tomatensaus, start zondag een namiddag vol kinderanimatie met onder meer circusinitiatie, een fietsbehendigheidsparcours, grime en springkastelen.

Vanaf 16 uur staat Ouwegem op stelten en wel letterlijk: de Koninklijke Steltenlopers van Merchtem maken een paar spectaculaire doortochten. Marc De Bel en Sofie Vanrafelghem, peter en meter van d’Ouwegemse Fluitjesfeesten, doen vanaf 18.30 uur de vermaarde Fluitjesworp.

De kermis wordt maandag afgesloten met een kermiskaarting vanaf 10.30 uur in de Welkom.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer