Archieffoto Ronny De Coster

Kruisem zoekt 55-plussers die willen meewerken aan uitbouw seniorenbeleid

Het gemeentebestuur van Kruisem organiseert op dinsdag 12 maart een vergadering voor de oprichting van een algemene ouderenraad voor Kruisem. Die moet de gemeente adviseren bij de uitbouw van haar seniorenbeleid.

“Enthousiaste 55-plussers, die constructief willen meewerken aan een degelijk seniorenbeleid”, zo schetst de gemeente het profiel van de gezochte vrijwilligers.

Wie zich aangesproken voelt, wordt op dinsdag 12 maart om 15 uur verwacht in de grote vergaderzaal van de Mastbloem aan de Waregemsesteenweg 22 in Kruisem.

Om praktische reden vraagt de gemeente om vooraf in te schrijven bij Sandra Lambrecht, sandra.lambrecht@kruisem.be (09/389.68.16) of Carine Ketels, carine.ketels@kruisem.be (09/333.71.27).

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer