Photo News

Met de Jonge W8 naar Walibi

De Jonge W8 Zingem organiseert op zaterdag 29 juni zijn jaarlijkse daguitstap. Deze keer wordt het een dagje in het pretpark Walibi.

Deelnemers vertrekken om 8 uur op het Kerkplein in Zingem en keren terug rond 19 uur. Het dagje Walibi is gratis voor kinderen tot 3 jaar. Kinderen van 4 tot 12 jaar betalen 30 euro en wie ouder is dan 13 jaar, gaat mee voor 35 euro. Ontbijt, toegangsticket, een vieruurtje, de busreis, animatie in de bus en verzekering zijn inbegrepen.

Kinderen tot en met 12 jaar moeten wel begeleid worden door een volwassene. Lunch kan je zelf meenemen of ter plaatse aankopen.

Vooraf inschrijven

Inschrijven doe je met een mail naar dejongewacht@gmail.com of een telefoontje naar Joke Vandenhende op 0473 42 60 78 of Lieselot Vande Cauter op 0479 13 60 57.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer