RV

Nog geen enkele school in Kruisem ingeschreven voor Rode Neuzen Dag

Meer dan duizend scholen in Vlaanderen hebben zich al ingeschreven voor de Rode Neuzen, de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius einde november. In Kruisem is het nog wachten op de eerste initiatieven.

De vierde editie van de Rode Neuzen Dag vindt plaats op 29 november. Waar de vorige jaren de focus lag op het mentaal welzijn van jongeren, verruimt de goeddoelactie van VTM, Qmusic en Belfius dit jaar naar het mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder maken van jongeren in Vlaanderen. Uit nieuw iVOX-onderzoek bij duizend jongeren in Vlaanderen blijkt immers dat de helft van de jongeren het gevoel heeft dat ze te veel onder druk staan om het goed te doen op school.

Wachten op Kruisem

De partners hopen dat zoveel mogelijk scholen deelnemen aan de actie. In Kruisem heeft voorlopig nog geen enkele school zich aangemeld.

Scholen die zich nog voor de zomer met een benefietactie aanmelden, maken kans op een speelplaatsconcert van Niels Destadsbader.

Scholen kunnen zich als een Rode Neuzen School aanmelden op de website https://www.rodeneuzendag.be/meld-je-school-aan

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer