Dit weekend palmt de ArtMarkt en de Zomerbraderie opnieuw de Kuurnse straten terug in.
Artmarkt Dit weekend palmt de ArtMarkt en de Zomerbraderie opnieuw de Kuurnse straten terug in.

Artmarkt en Zomerbraderie fleuren weekend op

Dit weekend palmt de ArtMarkt en de Zomerbraderie opnieuw de Kuurnse straten in. Het Braderiecomité van Kuurne en de Koninklijke Kunstkring Evarist Carpentier hebben een uitgebreid programma in elkaar gebokst. 

Op zaterdag vanaf 14 uur en zondag vanaf 10 uur is er zomerbraderie in de Koning Elisabethstraat en de Kerkstraat. Straatanimatiegroep ‘Goe Beezig’ en Sergelino zorgen voor wat entertainment. Op het Martplein worden oude ambachten beoefend, zoals instrumenten bouwen, glas graveren en olielampen maken.

Op zondag komen bovendien 72 beeldende kunstenaars langs om hun kunnen te tonen, van graffitispuiters en tekenaars tot pottendraaiers, keramisten en steenkappers. Het hele weekend lang stellen de leden van het Koninklijke Jeugdatelier hun werken tentoon in Huis Reizen Doris. De leden van Koninklijke Kunstkring Evarist Carpentier stellen hun werken tentoon op drie locaties in de Kerkstraat: in het Oud Gemeentehuis, in de etalage van schoenwinkel Verbeke en in het pand van het voormalige Chinees restaurant.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer