Evelyn Vandeputte  in de Wallenstraat, waar haar luxueuze schoonheidsinstituut straks komt.
Joke Couvreur Evelyn Vandeputte in de Wallenstraat, waar haar luxueuze schoonheidsinstituut straks komt.

Glamish verhuist tegen december naar nieuwbouw in Wallenstraat: “We gaan voor het meest luxueuze schoonheidsinstituut in België”

Evelyn Vandeputte trakteert zichzelf op het perfecte cadeau voor de tiende verjaardag van haar schoonheidsinstituut Glamish. Samen met haar partner Erwin Maddens, zaakvoerder van Interieur Maddens, bouwt ze tegen begin december in de Wallenstraat een gloednieuwe stek voor Glamish. “We gaan voor het meest luxueuze schoonheidsinstituut in België.”

Schoonheid is het stokpaardje van Evelyn Vandeputte. Tien jaar geleden richtte ze met Glamish haar eigen schoonheidsinstituut op in Ieper en koos daarbij om alleen te werken met producten en apparaten van Babor: een exclusief Duits merk van schoonheidsproducten, ontwikkeld door de gelijknamige dokter. Zes jaar geleden deed de liefde Evelyn, en ook Glamish, verkassen naar Roeselare. Haar instituut vond er onderdak in haar woonst in de Kaaistraat. “Ik heb hier nu maar één kabinet voor behandelingen en ook geen winkel meer. Ik mis dat”, vertelt Evelyn. “Toen ik verhuisde, wist ik dat deze stek maar tijdelijk was. Ik wou opnieuw een locatie in het centrum. Nu, net voor de tiende verjaardag van Glamish, is de kogel door de kerk.”

Evelyn en Erwin kochten de woning in de Wallenstraat 29. Die is ondertussen gesloopt en tegen begin december moet er een gloednieuw onderkomen voor Glamish verrijzen. “De Wallenstraat sprak me enorm aan qua ligging. De Wallenparking is vlakbij, er is veel passage en de straat zit de jongste tijd weer in de lift. De bouwwerken worden een uitdaging voor Erwin die zowel het exterieur als het interieur voor z’n rekening zal nemen”, gaat Evelyn verder. “De nieuwe Glamish mag niet zomaar het zoveelste cosmetische instituut worden, we gaan voor het meest luxueuze schoonheidsinstituut in België. Binnenkomen bij Glamish moet gelijkaardig worden als binnenstappen in een designerboetiek. Nu trekken veel West-Vlamingen naar grootsteden voor een dergelijke ervaring, ik wil bewijzen dat dit ook bij ons kan.”

City-arrangementen 

Van de verhuis maakt Evelyn gebruik om een nieuw concept te lanceren. “Glamish blijft natuurlijk in eerste instantie een ‘Babor excellence instituut’, wat erop wijst dat ik alleen met de producten en apparaten van Babor werk en de nodige expertise heb. Bovendien blijft de focus op huidverbetering liggen en blijf ik laserontharing door paramedisch personeel aanbieden. Maar ik breid ook uit met een ‘Babor shop’, waar ik alle producten en lijnen van huidverzorging tot make-up zal verkopen. En ik wil ook city-arrangementen aanbieden voor dames die in stijl willen ontspannen. Om dit alles te realiseren, zal het pand opgedeeld worden in een winkel, vier kabinetten en op de eerste verdieping maken we een tropische achtertuin.”

De werken beginnen over een tweetal weken. “Begin december wil ik mijn intrek nemen in de Wallenstraat 29. Net op tijd voor de gezelligste periode van het jaar.”

Meer info op www.glamish.be.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer