Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van de Thuiszorgwerking, werden alle Kuurnse mantelzorgers uitgenodigd voor een verwennamiddag.
Henk Deleu Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van de Thuiszorgwerking, werden alle Kuurnse mantelzorgers uitgenodigd voor een verwennamiddag.

Kuurne bedankt alle mantelzorgers

Naar aanleiding van de 30ste verjaardag van de Thuiszorgwerking, werden alle Kuurnse mantelzorgers uitgenodigd voor een verwennamiddag. Alle inwoners van Kuurne die de zorg op zich nemen voor een partner, kind, ouder, familielid, buur of vrienden werden in het dienstencentrum Ter Groenen Boomgaard uitgenodigd voor een hapje en een drankje. Ze konden ook kiezen uit drie activiteiten: een wandeling in het Heulebeekdomein, een kleurenanalyse door een kleurenconsulente, of een lezing over het belang van voeding in de thuiszorg door een diëtiste/diabeteseducator. “We wilden deze mantelzorgers bedanken”, zegt burgemeester Francis Benoit (CD&V). “Het is dankzij hen dat de mensen waar ze voor zorgen langer thuis kunnen blijven wonen.” 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer