4 De jonge mensen die in de woning aanwezig werden, moesten om het hoekje wachten op een bouwwerf, onder het toeziend oog van de politie.
Hans Verbeke De jonge mensen die in de woning aanwezig werden, moesten om het hoekje wachten op een bouwwerf, onder het toeziend oog van de politie.

Politie sluit Brugsesteenweg af na melding over gewapende man

Opschudding, donderdagnamiddag langs de Brugsesteenweg in Kuurne, in de omgeving van feestzaal Maelstede. Een passant had de politie gebeld omdat hij in de buurt een gewapende man had gezien. De hulpdiensten namen geen risico en snelden massaal ter plaatse. De Brugsesteenweg werd plaatselijk afgesloten voor alle verkeer, van aan de rotonde bij de N36. Agenten met getrokken wapens sommeerden een viertal mensen die zich in een woning naast een nachtclub bevonden om met de handen omhoog het huis te verlaten. Het gezelschap had ook enkele honden bij. De inspecteurs trokken vervolgens naar binnen om de woning te doorzoeken. Uiteindelijk bleek dat niemand een wapen bij had. Alle aanwezigen werden ondervraagd. Na veertig minuten werd er opnieuw verkeer toegelaten.

4 De politie sloot de Brugsesteenweg plaatselijk een dik half uur af voor alle verkeer.
RV De politie sloot de Brugsesteenweg plaatselijk een dik half uur af voor alle verkeer.
4 De politieactie speelde zich af in de buurt van feestzaal Maelstede.
Hans Verbeke De politieactie speelde zich af in de buurt van feestzaal Maelstede.
4 Eén van de aanwezigen (met rood shirt) uit de woning wordt weggeleid door de politie.
Hans Verbeke Eén van de aanwezigen (met rood shirt) uit de woning wordt weggeleid door de politie.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer