2 Links Manon met een vrouwenhoed en rechts Simon met tok.
Stad Waregem Links Manon met een vrouwenhoed en rechts Simon met tok.

VIDEO. Verrassende affiche Koerse Feesten bekend. Nieuw: Shetland Pony Race

De verrassende affiche van de Waregem Koerse Feesten is bekendgemaakt. Er staan deze keer twee bekende Waregemnaren op. Manon Vandemaele (18), dochter van Virginie Cnudde en Bjorn Vandemaele, haalde de finale van Miss België. Simon Steelant (25) uit Desselgem won de titel van ‘Mister BeNeLux Adventure 2019’.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Ze vormen samen het gezicht van de affiche, met vrouwenhoed voor Manon en tok voor Simon. De Waregem Koerse Feesten vinden van donderdag 22 tot en met woensdag 28 augustus plaats. Meest opvallend is de nieuwe naam voor het festival in het park Casier: Waregem Koerse Music. De concessie is nu in handen van de uitbaters van bar-bistro Baron Casier. Zij staan voor de bar en catering in en werken samen met brouwerij Haacht. Het festival omvat op zaterdag 24 augustus optredens van Delv!s, ’t Hof van Commerce en Discobar Galaxie en op maandag 26 augustus optredens van OT, Laura Tesoro en Regi.

2 De nieuwe affiche.
stad Waregem De nieuwe affiche.

Extra rennen

Hoogtepunt blijft Waregem Koerse. De 172ste editie vindt plaats op dinsdag 27 augustus in de Gaverbeekhippodroom. De hippische hoogdag begint dit jaar al om 14 uur, met de nieuwe galopkoers Shetland Pony Race, voor kinderen. Ook nieuw om 15.55 uur is de Pro-Am Horse Race for Charity, waarbij acht bedrijven de kans krijgen om te racen voor een door hen gekozen goed doel. Derde nieuwigheid is de vlakke galopren Waregem St. Leger om 19.10 uur. De klassieke rennen blijven uiteraard ook met de Prijs Rally Waregem, Prijs Jacques du Roy de Blicquy, Prijs Felix De Ruyck, ING Grote Steeple-Chase van Vlaanderen, Grote prijs stad Waregem, prijs Baron Casier, prijs Jean Bouckaert en prijs Jules Storme. Er worden 40.000 toeschouwers verwacht op Waregem Koerse, waaronder 6.500 vips. De Koerse Feesten zelf verwachten ruim 100.000 bezoekers. Meer info staat op www.waregemkoersefeesten.be en www.waregemkoerse.be.

3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ferdinand Verleysen

    Lindsey Sven Het gaat mij hier niet over Waregem Koerse maar om de muziek .Ik zou ééns willen zien hoeveel mensen van de oudere generaties naar bvb Regi gaan komen kijken .

  • Lindsey Sven

    Enkel de jeugd zijn zin?? Mij valt elk jaar op dat meer en meer verschillende generaties aanwezig zijn op waregem koerse...eindelijk terug een familiegebeuren zoals het vroeger was en hoort te zijn ... klopt er is veel voor de jeugd maar niet alles moet voor de oudere generatie zijn toch??of heb je liever dat iedereen thuis voor de buis zit? Dan is er daar weer gezever over ...

Lees meer