Cultuurraad zoekt bestuursleden

De gemeentelijke cultuurraad is op zoek naar nieuwe bestuursleden. De cultuurraad is het overkoepelende orgaan van de meeste Laakdalse culturele verenigingen. Alle socioculturele en erfgoedverenigingen, diensten, instellingen of organisaties die werken met vrijwilligers of professionelen binnen de gemeente Laakdal kunnen toetreden. Deze verenigingen organiseren culturele activiteiten, zoals permanente vormingen, culturele animatie, kunsten en vrijetijdsbesteding.


Het bestuur van de cultuurraad wordt gevormd door zowel leden van socioculturele verenigingen en organisaties als deskundigen inzake cultuur. Het is dus niet nodig om tot een vereniging te behoren om deel uit te maken van het bestuur van de cultuurraad. Verder zijn de schepen van Cultuur en de cultuurbeleidscoördinator aanwezig in de cultuurraad. Het bestuur van de cultuurraad vergadert maandelijkse.


Wie interesse heeft om lid te worden, kan vrijblijvend terecht bij de cultuurdienst op het nummer 013/35.31.62 of via cultuur@laakdal.be (EJM)

Lees meer