De Steentjesstraat, die meer weg heeft van een golfplaat, wordt opnieuw aangelegd.
Didier Verbaere De Steentjesstraat, die meer weg heeft van een golfplaat, wordt opnieuw aangelegd.

Asfalt van hobbelige Steentjesstraat moet opnieuw gegoten worden

Bijna twee jaar is gewerkt aan de heraanleg van de Steentjesstraat in Laarne. Maar in het voorjaar moet een deel van het asfalt opnieuw gegoten worden. Want in plaats van een biljartvlakke weg rij er je precies over een golfplaat. De gemeente en de aannemer kwamen tot een akkoord.

De Steentjesstraat in Laarne is twee jaar lang onderwerp van discussie geweest tijdens de aanleg. De werken sleepten zeer lang aan en veroorzaakten ongemak en gemor bij de buurtbewoners en de handelaars. In juni ging de straat eindelijk weer open, maar een deel van het asfalt moet opnieuw worden gegoten. De werken waren niet goed uitgevoerd en het gemeentebestuur en de aannemer kwamen tot een akkoord. Het hobbelige gedeelte tussen de watertoren en eetcafé ‘t Steentje wordt opnieuw hergoten. Het is wachten tot maart of april, als het overdag minimum 16 graden is.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer