Winterfair is een organisatie van alle basisscholen.
RV Winterfair is een organisatie van alle basisscholen.

Basisscholen Laarne en Kalken organiseren Winterfair voor Rode Neuzen Dag

Op zondag 10 november organiseren de oudercomités van alle basisscholen in Kalken en Laarne samen de Winterfair ten voordele van Rode Neuzen Dag. “Hiermee geven de oudercomités een duidelijk signaal dat het welzijn van kinderen en jongeren iedereen aangaat, over de schoolmuren heen.”

De Winterfair gaat door in de Husseveldestraat 48 in Kalken. Deuren gaan open om 14 uur en de inkom is gratis. Ouders kunnen genieten van de gezellige winterbar met warme en koude dranken en versnaperingen, terwijl de kinderen zich laten schminken of zich uitleven op de springkastelen en bij de volksspelen. Daarnaast serveert de Winterfair een goed gevuld namiddagprogramma met poppentheater, een dansworkshop en een kinderdisco. Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig voor oergezellige namiddag.

De opbrengst van de Winterfair gaat integraal terug naar de scholen in Kalken en Laarne. Elke school heeft reeds een project vastgelegd die ervoor zullen zorgen dat onze kinderen en jongeren echt zichzelf kunnen zijn en zich beter gaan voelen op school.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer