Van links naar rechts: sterrenchef Ralf Berendsen, juwelier Jochen Leën, hotelmanager Yannick Bouts en drummer Mario Goossens.
Jempi Welkenhuyzen Van links naar rechts: sterrenchef Ralf Berendsen, juwelier Jochen Leën, hotelmanager Yannick Bouts en drummer Mario Goossens.

Drummer Mario Goossens anoniem te gast op ‘L'Expérience exceptionnelle’

Nu de horeca weer gasten mag ontvangen en ook evenementen opnieuw toegelaten zijn, zette Domaine La Butte aux Bois alle zeilen bij met ‘L’Expérience exceptionnelle’. Vijfendertig bezoekers genoten er van bubbels, kaviaar, sigaren, topgastronomie en een exclusieve inkijk in de expo van de Granada Gallery of de super luxueuze Bentleys. Kortom,een geslaagde happening.

Anoniem onder de aanwezigen Mario Goossens, drummer bij Triggerfinger. “Dit was gastronomisch zeer verfijnd met diverse smaken die ik nooit eerder proefde. Ook de Limburgse wijn van Clos d’Opleeuw was een verrassing. Leuk was dat de wijnboer aanwezig was. Hij beleeft zijn passie voor wijn, zoals ik de passie heb voor de muziek.  La Butte heeft wel een drempel, men denkt er iets decadents en duurs bij en dat klopt ergens ook. Maar zie het als een stukje vakantie dat je beleeft.”

Iedereen was het erover eens: dit stukje Limburg mag nog zeker ontdekt worden. “Als er een staycation voor dit toeristisch seizoen wordt gepromoot, is deze locatie zeker een belevenis waard”, luidt het.

Lees meer