Voor tweede jaar op rij kermis in Smeermaas

Voor het tweede jaar op rij staat de kermis weer op het pleintje aan de Oude Heirbaan. Deze locatie werd vorig jaar gekozen omwille van de werken aan de Maaseikersteenweg, maar de plek viel toen zo in de smaak dat de uitbaters opnieuw kozen om er te staan.

Dit weekend met 1 juli in het verlengde is de uitbating toegewezen aan CV Het Grens Sjendaol. Door steun van de gemeente wist men artiesten als Shakin’ Dj’s, coverband B4Music, John Coenen en Maurice op de affiche te zetten. Daarnaast is er een gezellig terras. En om af te ronden kan men dit weekend nagenieten op de afterparty in Café Toerist.

Kermis in Smeermaas brengt (groot)ouders en kinderen samen. Dankzij de tussenkomst van de gemeente zijn er diverse attracties. Opzet geslaagd!

Het pleintje biedt schaduw
Jempi Welkenhuyzen Het pleintje biedt schaduw

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer