Theo Francken mocht voor een bomvolle zaal Amfi spreken.
RV Theo Francken mocht voor een bomvolle zaal Amfi spreken.

Bomvolle Amfi voor Theo Francken

De lezing over asiel en migratie van gewezen staatssecretaris en huidig burgemeester van Lubbeek Theo Francken lokte veel volk naar GC Amfi . “We waren opgezet met de massale belangstelling”, zegt Bart Jan de Vos van organisator N-VA Landen. “Hoewel we beperkt publiciteit hadden gevoerd, liepen de inschrijvingen als een trein en zijn we moeten stoppen op 250 inschrijvingen, want de zaal zat vol.”

Niet enkel het publiek was enthousiast, maar de spreker duidelijk ook. In typische stijl postte Theo op Facebook “Lezing in Landen. Full house! Na de harde tackels van de afgelopen weken, doet dit extra deugd. Zo dankbaar!”

“We willen graag alle deelnemers bedanken voor hun aanwezigheid, de positieve berichten nadien en zeker ook de sympathieke opgestoken duimpjes bij het verlaten van de zaal”, besluit Karolien Conard, N-VA Landen.

Theo Franken was overigens niet de enige prominente vertegenwoordiger van N-VA die dinsdag halt hield in Landen. Ook Darya Safai en Assita Kanko waren van de partij.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer