Mark Keppens en Ann Kennis
RV Mark Keppens en Ann Kennis

Groen Landen inspireert nationale verkiezingen

Groen Landen blies vorige maand haar eerste verjaardagskaarsje uit. “Het vertrouwen dat de vele Landenaren aan Groen gaven, is op nationaal vlak niet onopgemerkt gepasseerd”, klinkt het. 

“Door het prachtig verkiezingsresultaat in Neerwinden is Ann Kennis de vierde vrouw voor het Vlaams parlement (plaats 7). Met haar positief enthousiasme weet Ann haar omgeving te inspireren en te prikkelen om bewuster te leven.” 

“Het is knap om te zien hoe deze jonge groep in Landen zo hard bezig is om de groene thema’s zowel in het gemeentehuis als op straat in de praktijk te brengen”, zegt Anne Dedry, Groen parlementslid en vroeger nog inwoner van Waasmont. Anne wil graag vanop de lijstduwersplaats haar mandaat in de Kamer terug opnemen.

De beide Landense ‘Annen’ worden gesteund door Mark Keppens, fractieleider van Groen in de gemeenteraad. Mark kan je vinden op dé meest symbolische steunplaats: hij is lijstduwer bij de opvolgers voor de Kamer.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer