lokale helden promo
RV lokale helden promo

Lokale Helden komt ook naar het Hageland

De vierde editie van Lokale Helden komt eraan. Op 26 april geven 500 organisatoren samen een podium aan maar liefst 800 lokale artiesten, goed voor in totaal 1.000 optredens in 175 Vlaamse en Brusselse gemeenten. Ook in regio Tienen valt er een hoop talent te ontdekken.

Rock Landen geeft op 26 april een podium aan nieuwe ontdekkingen en gevestigde waarden in een van de mooiste zalen die Landen te bieden heeft. Middenschool Sint-Gertrudis herbergt een prachtige zaal, een music hall waardig, waar het lokaal talent sowieso zal schitteren. De line-up  bestaat uit Fuel Balance, Argon, Death by Coconut, The Pale Kokonuts, Godero, Reblend Warriors en Modus Operandi. Ook in Tienen, Hoegaarden, Zoutleeuw, Aarschot, Bekkevoort, Scherpenheuvel-Zichem en Diest vinden er optredens plaats. Het overzicht vind je op http://www.lokalehelden.be/evenementen. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer