Logo stad Landen
RV Logo stad Landen

Nieuw stedelijk kinderdagverblijf Ons Zonneke zoekt kunstwerk

De stad Landen schrijft een wedstrijd uit voor het ontwerpen van een kunstwerk voor het nieuwe stedelijk kinderdagverblijf Ons Zonneke. 

Het project bestaat uit een vrijstaand element, dat eventueel uit meerdere delen mag bestaan, en dat geplaatst wordt in de buitenspeelzone van het nieuwe kinderdagverblijf. Deze speelzone vormt een verbinding tussen het kinderdagverblijf en het woonzorgcentrum, gelegen op dezelfde welzijnssite.

“De buitenspeelzone is bedoeld voor de opvangkinderen. Het kunstwerk richt zich dan ook op kinderen van 0 tot 3 jaar, biedt een optische beleving en bestaat uit natuurlijke en duurzame materialen. De speelfuncties richten zich op de fijne motoriek en de zintuigen. 

Op vrijdag 25 oktober is er een collectief kijk- en verkenningsmoment voorzien op de locatie van het nieuwe kinderdagverblijf aan de Oscar Huysecomlaan 2. Het volledige wedstrijdreglement kan je consulteren op www.landen.be. Voor meer info kan je terecht bij Jasmien Degreef, diensthoofd welzijn, welzijn@landen.be, 011/67.29.19.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer