De papa’s en hun kindjes brachten een nacht door op het domein van de basisschool.
VDT De papa’s en hun kindjes brachten een nacht door op het domein van de basisschool.

Papa’s en kinderen kamperen op school

GO! basisschool Hof Pepijn was afgelopen weekend even een camping. De vaders van de kinderen van de eerste kleuterklas werden uitgenodigd om samen met hun oogappel te komen kamperen op het domein van de basisschool. 

“Op deze manier brengen de papa’s wat tijd door met hun kind en krijgen ze de kans om op een zeer laagdrempelige manier kennis te maken met het kleuterteam en de andere papa’s”, aldus directeur Tim Stiers. “Het zeer groene domein van GO! basisschool Hof Pepijn leent er zich perfect toe om een campingactiviteit te organiseren. Op vrijdagavond speelden de papa’s samen met hun kind spelletjes en stond er spaghetti op het menu. Voor het slapengaan werd het kampvuur aangestoken om de dag op een gezellige manier af te sluiten. En op zaterdagochtend kwamen de mama’s, broertjes en zusjes mee genieten van een lekker ontbijt.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer