De Spikboomstraat krijgt een tractorsluis.
Bollen De Spikboomstraat krijgt een tractorsluis.

Plaatsing tractorsluis in de Spikboomstraat

Vanaf zaterdag 4 mei tot en met vrijdag 17 mei wordt er gewerkt aan de spooroverweg in Neerwinden. De spooroverweg wordt in deze periode afgesloten. Om het sluipverkeer weg te houden uit de ruilverkavelingswegen, wordt er een tractorsluis geplaatst in de Spikboomstraat. Op ruilverkavelingswegen mag je niet met de wagen komen. Deze wegen zijn voorbehouden voor landbouwvoertuigen, voetgangers, fietsers, ruiters en bestuurders van speed pedelecs. Overigens mogen de voertuigen die er wél door mogen er maximaal 30 kilometer per uur rijden. Het fietsseizoen is volop bezig. Om de veiligheid van de fietsers te garanderen is sluipverkeer op deze wegen niet gewenst, de politie zal gericht controles uitvoeren. 

1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Marinus Nelissen

    Er wordt al jaren aangedrongen op het plaatsen van een tractorsluis in Het verlengde van de Bosstraat in Waasmont. Deze verkavelingswegen worden gebruikt voor sluipverkeer richting Walshoutem en door sluikstorters. Bovendien is de Ravel vrij toegankelijk. Blijkbaar is Waasmont niet belangrijk!

Lees meer