VIDEO: Voetganger in levensgevaar na aanrijding door vrachtwagen

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Op de Grote Steenweg (N3) in Halle-Booiehoven bij Zoutleeuw is deze namiddag rond 13 uur een voetganger levensgevaarlijk gewond geraakt. De 42-jarige man uit Zoutleeuw stak de rijbaan over en werd gegrepen door een vrachtwagen die in de richting van Tienen reed. Het ongeval deed zich voor ter hoogte van het restaurant Wok Village. Hulpdiensten en een medisch-urgentieteam snelden ter plaatse, het slachtoffer werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis. 

Voor de nodige vaststellingen dient het verkeer beurtelings te passeren. Politie bracht het Leuvense parket op de hoogte, die stelde een verkeersdeskundige en een wetsdokter aan om de juiste oorzaak en omstandigheden ter plaatse verder te onderzoeken. De chauffeur van de vrachtwagen, een 41-jarige man uit Buggenhout, legde een negatieve ademtest af.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer