Op de Attenhovenstraat deed zich een zwaar ongeval voor.
Bollen Op de Attenhovenstraat deed zich een zwaar ongeval voor.

Zwaar ongeval in Attenhovestraat: Wagen met vijf jongeren gaat over de kop: een inzittende in levensgevaar, tweede kritiek

In de nacht van zaterdag op zondag deed zich iets voor 2 uur een zwaar ongeval voor op de Attenhovenstraat. Een wagen met vijf inzittenden komende van de Witbornstraat vloog uit de bocht en ging over de kop. “De ravage was groot”, zegt burgemeester Gino Debroux (L’anders). “Een elektriciteitspaal kwam over de weg te liggen. Fluvius kwam ter plaatse om de nodige herstellingen uit te voeren. De straat werd tot vanmiddag afgesloten voor alle verkeer.” 

De inzittenden waren allemaal jongeren. Twee van hen werden in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Een van hen verkeert nog steeds in levensgevaar. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer