2 De bestuurster kwam met haar voertuig in de struiken terecht
Koen Baten De bestuurster kwam met haar voertuig in de struiken terecht

Bestuurster ramt verkeerslicht en komt met haar wagen tussen de struiken aan de overkant terecht

Op het kruispunt  N41 en de Heirbaan op de grens met Lebbeke en Dendermonde gebeurde woensdagmiddag rond 13.15 uur een ongeval met een BMW. De bestuurster reed op de N41 en wou richting Lebbeke rijden toen het plots mis liep. Om een nog onbekende reden ramde ze het verkeerslicht op het voetpad en reed ze rechtdoor. Ze kwam daarna met haar auto in de struiken terecht en miste op een haar na een bord van de gemeente Lebbeke. 

De vrouw reed met haar voertuig ook door het rode licht. Een getuige, die van op de Heirbaan kwam, zag het ongeval gebeuren en kon nog net remmen om een aanrijding te vermijden. De bestuurster werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht ter controle, maar is er niet erg aan toe. De wagen liep wel aanzienlijke schade op en moest getakeld worden. De brandweer van Lebbeke kwam ook ter plaatse om het verkeerslicht van de straat te halen. De verkeershinder bleef beperkt. 

2 Ze reed ook het verkeerslicht uit aan de overkant van de straat.
Koen Baten Ze reed ook het verkeerslicht uit aan de overkant van de straat.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer