2 De bestuurster reed met haar voertuig tegen de gevel van het café.
Koen Baten De bestuurster reed met haar voertuig tegen de gevel van het café.

Bestuurster schat bocht verkeerd in en rijdt met wagen café binnen

Op de Brusselsesteenweg in Lebbeke is een bestuurster zondagochtend met haar wagen café De Ton binnengereden. De vrouw wilde de Korte Varentstraat inrijden, maar schatte de bocht verkeerd in en reed tegen de voordeur van het café. De eigenaar is net op reis naar Spanje. 

2 De bestuurster reed met haar voertuig tegen de gevel van het café.
Koen Baten De bestuurster reed met haar voertuig tegen de gevel van het café.

Het ongeval gebeurde zondagochtend, kort voor 9 uur. De vrouw wou met haar Volkswagen de Korte Varenstraat inslaan, maar schatte de bocht verkeerd in en knalde tegen de voordeur van café De Ton. Het was een stevige klap: de airbags van de wagen zijn afgegaan en de Volkswagen heeft ook aanzienlijke schade opgelopen. De vrouw zelf bleef ongedeerd. Ook aan het café zelf is er heel wat schade. Het is trouwens niet de eerste keer dat er een voertuig tegen het café knalt.

Een team van de Lebbeekse brandweer kwam ter plaatse om de gevel van het café te dichten met houten platen. De eigenaar is op vakantie in Spanje, waardoor de zaak gesloten was. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer