De brandweer haalde de man met de ladderwagen naar beneden.
Koen Baten De brandweer haalde de man met de ladderwagen naar beneden.

Man kruipt op dak en weigert er nog af te komen, politie kan hem overmeesteren

In de Baasrodestraat in Lebbeke is een man dinsdagavond op het dak van zijn woning gekropen en weigerde hij er nog af te komen. Buurtbewoners merkten hem en vertrouwden het niet waarop ze de hulpdiensten belden. 

De brandweer kwam ter plaatse net als de politie om hem van het dak te halen. Een ladderwagen werd gebruikt om de man naar beneden te halen, maar toen liep hij op het schuine dak naar de andere kant en ging hij zich daar neerzetten. De man zou mogelijk onder invloed geweest zijn en had problemen. De politieagenten konden hem uiteindelijk overmeesteren waardoor hij met de brandladder naar beneden werd gehaald en naar het ziekenhuis werd overgebracht. Niemand raakte gewond bij het incident. De straat was een uur lang afgesloten voor het verkeer. De persoon in kwestie zou geen onbekende zijn voor de politie. De man mag zich aan een dure rekening verwachten voor de interventie. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer