Copyright : Geert De Rycke

Speelpleinwerking Zulderkipken bereidt zich voor op Hollywood-zomer

Ook deze zomervakantie zal de speelpleinwerking Zulderkipken in Lebbeke weer de deuren openen. Dat gebeurt nog altijd op de terreinen van gemeenteschool ‘t Puzzeltje, omdat de werken voor de nieuwbouw van de muziekacademie op het Cultuurerf nog niet helemaal afgerond zijn. 

Mascotte Zulderkipken staat vanaf maandag 1 juli klaar om tientallen en tientallen kinderen te verwelkomen. Thema voor deze speelpleinzomer is ‘Hollywood’. De deelnemers mogen zich aan een vakantie vol celebrities, leuke toneeltjes, dans en spel verwachten. Alle kinderen tussen 2,5 en 16 jaar zijn welkom en worden onderverdeeld in verschillende leeftijdsgroepen. De speelpleinwerking zal open zijn tot en met woensdag 14 augustus. De monitoren plannen ook enkele bijzondere activiteiten, zoals een slaapavond en een uitstap naar Kid-Rock. 

Een volledige dag speelplein kost 6 euro. Info en inschrijvingen via www.lebbeke.be

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer