De 11 november vriendenkring van Wanzele met Marc Huylebroeck, Johan De Ryck, Nelly Plehiers, Paul Mertens en Jan Huib Nas.
RV De 11 november vriendenkring van Wanzele met Marc Huylebroeck, Johan De Ryck, Nelly Plehiers, Paul Mertens en Jan Huib Nas.

11 november vriendenkring zorgt voor extra erkenning op graven oud-strijders

Leden van de ‘11 november-vriendenkring’ van Wanzele brachten net voor de 101ste verjaardag van het einde van Wereldoorlog I twee plakkaten aan op graven van oud-strijders.

Daardoor kan iedereen die het kerkhof van Wanzele bezoekt voortaan zien dat de inspanningen van Rémi De Bruecker, vorig jaar overleden op 101-jarige leeftijd, en George Van Cauter niet vergeten zijn én blijvend herdacht worden. Om dat extra duidelijk te maken legden de leden van de vriendenkring in aanwezigheid van enkele familieleden een bloemstuk als hulde op beide grafstenen.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer