2 De BMW i8 werd achtergelaten langs de kant van de weg in de Overimpestraat.
Koen Moreau De BMW i8 werd achtergelaten langs de kant van de weg in de Overimpestraat.

BMW van 150.000 euro mist bocht met veel schade als gevolg

Op het kruispunt van de Molenbergstraat met de Grotekapellelaan in Lede miste in de nacht van donderdag op vrijdag de bestuurder van een dure BMW i8 zijn bocht.

De chauffeur miste rond 1 uur zijn bocht toen hij meer dan waarschijnlijk komende uit de Molenbergstraat linksaf richting verkeerslichten wilde rijden. Daarbij ramde hij verschillende houten paaltjes en een verkeersbord. De schade aan het straatmeubilair is aanzienlijk.

Bij aankomst van de hulpdiensten was de chauffeur spoorloos verdwenen. De zwaar beschadigde BMW i8, een plugin hybride met een kostprijs van ongeveer 150.000 euro, werd aan de overzijde van het kruispunt in de Overimpestraat netjes aan de kant van de weg geparkeerd. Of de wagen nog rijvaardig was, is twijfelachtig.

Agenten van de lokale politiezone Erpe-Mere/Lede deden de nodige vaststellingen. De hulpverleningszone Zuid-Oost stuurde twee brandweerwagens ter plaatse om brokken en gelekte olie op te ruimen. Door het late uur veroorzaakte het ongeval zo goed als geen hinder. De voorbije weken werden op het bewuste kruispunt - ondanks gewijzigde voorrangsregeling - al meermaals paaltjes stuk gereden bij ongevallen.

2 Nadat brokken en olie waren opgeruimd duwden brandweermannen het verkeersbord terug recht.
Koen Moreau Nadat brokken en olie waren opgeruimd duwden brandweermannen het verkeersbord terug recht.

6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Ann De Ridder

    Wim rooyakkers n BMW 1 reeks dus ook? Goed zot. Niet elke BMW rijder vernielt paaltjes of veroorzaakt ongelukken of drinkt of gebruikt drugs

  • Ann De Ridder

    Wim rooyakkers n BMW 1 reeks dus ook? Goed zot. Niet elke BMW rijder vernielt paaltjes of veroorzaakt ongelukken of drinkt of gebruikt drugs

Lees meer