2
Getty Images/iStockphoto

Brandweer opgeroepen voor... Halloweenworstjes en rookmachine

De Halloweennacht bezorgde de brandweermannen van Hulpverleningszone Zuid-Oost enkele nachtelijke ritten.

Bij een feestje in GC De Volkskring in Lede werd rond 1 uur de deur achter de discobar geopend waardoor de rook van de rookmachine ongewild het brandalarm in werking zette. De Chiromeisjes van Klim Op haalden de brandweer enkele uren later iets na 6 uur nog eens naar hun nieuw heem naast het voetbalveld van SK Aaigem aan de Langemunt.

Na een Halloweentocht waaraan de Chiromeisjes deelnamen besloten ze in hun nieuwe lokalen nog enkele worstjes te bakken. Dat koken verliep niet ideaal waardoor de worstjes aanbrandden, ook hier het automatisch brandalarm in werking trad en even later de brandweer voor de deur stond. De blauwe zwaailichten zorgden ongetwijfeld voor een extra dimensie bij het Halloweengebeuren.

2 Illustratiebeeld.
Rudi Van Beek Illustratiebeeld.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer