Illustratiebeeld.
Koen Moreau Illustratiebeeld.

Brandweer tien seconden na ongeval ter plaatse bij kettingbotsing op steenweg

De hulpdiensten waren woensdagochtend bijzonder snel ter plaatse bij een kettingbotsing ter hoogte van het benzinestation Gabriëls op de grens van de Leedsesteenweg in Erpe en Hoogstraat in Lede.

“Rond 8 uur waren we net aan het tanken na een eerdere interventie in Erpe-Mere toen we plots een knal hoorden en zagen wat er net voor het benzinestation was gebeurd”, vertelt adjudant Geert Sagaert van brandweerpost Lede. Vier wagens die richting Aalst reden, raakten betrokken in een kettingbotsing. “Een dame werd preventief naar het ziekenhuis gebracht en drie wagens liepen aardig wat schade op.” Door het ongeval was slechts een rijstrook beschikbaar en dat veroorzaakte flink wat file. De brandweer regelde het verkeer in afwachting van de vaststellingen en takelwerkzaamheden.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer