Logo Davidsfonds Lede
KOS Logo Davidsfonds Lede

Davidsfonds bezoekt per fiets kunstschilder en wijndomein

Dat je niet ver moet gaan om unieke zaken en mensen te ontmoeten, toont Davidsfonds Lede op zondag 25 augustus met een fietstocht langs streekgenoten met een verhaal.

Om 14 uur wordt gestart aan de kerk op het marktplein, waarna het eerst naar kunst- en landschapsschilder Danny Cobbaut aan de Leedsesteenweg 127 in Erpe gaat. Om 16 uur gaat het naar het unieke wijndomein Leeflank in de Bosstraat 97 in Lede. Daar kan je tegen democratische prijzen proeven van hun wijn en/of het FAL-bier. Een rondleiding en informatie over de geschiedenis, het heden en de toekomst van het domein staan eveneens op het programma. Einde rond 18 uur. Deelnemen is gratis. De bezoeken per auto bijwonen is eveneens mogelijk.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer