Het hondje en het kitten werden allebei naar het politiecommissariaat gebracht.
RV Het hondje en het kitten werden allebei naar het politiecommissariaat gebracht.

Dierendag bij de hulpdiensten: brandweer redt kitten uit boom en politie plukt hondje van straat

Brandweer en politie hadden maandag de handen vol met huisdieren in nood.

Rond 13 uur werd in de Watermolenstraat in Wanzele een piepjong katje uit een boom gehaald door de brandweer. Het diertje werd vervolgens naar het politiecommissariaat gebracht. Niet zo veel later werd een kleine bruine chihuahua aangetroffen op Oordegemkouter.  Ook dat diertje kreeg een ritje aangeboden naar het commissariaat om de identiteit van de eigenaar te achterhalen. 

Geen van beide dieren bleek evenwel gechipt. De politie vraagt daarom dat de eigenaars zich met een aankoop- of ander eigendomsbewijs aanbieden op het commissariaat om hun dier op te halen.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Leslie Depessemier

    Bravo! Makes my day! Goed om te weten dat er toch nog mensen zijn met een hart en respect voor dieren! Hopelijk kunnen de twee snel terug naar huis

Lees meer