Vreugd in Deugd brengt tien acteurs op de planken voor 'De kat in de kelder'.
VID Lede Vreugd in Deugd brengt tien acteurs op de planken voor 'De kat in de kelder'.

Een bank beroven met een (dode) kat in de kelder is moeilijker dan het lijkt

Toneelgezelschap Vreugd In Deugd Lede brengt dit najaar in GC De Volkskring ‘De kat in de kelder’ van Pol Arys in een regie van Nele Jacob.

Dat stuk vertelt het verhaal van de kansarme familie De Cat die tijdelijk opgevangen wordt in een de kelder van een rijke majoor vlakbij de plaatselijke bank. Al snel rijpt het plan om met een welgemikte tunnel uit de armoede te ontsnappen, maar dat gaat niet helemaal zoals gehoopt.

Voorstellingen op zaterdag 16 en 23 november, alsook op vrijdag 22 november telkens om 20 uur. Kaarten kosten 10 euro per voorstelling. Een abonnement voor beide voorstellingen kost 15 euro per persoon en kinderen jonger dan 12 komen - mits reservatie - steeds gratis mee. Info en reserveren via www.vidlede.be.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer