Wielerwedstrijd
Koen Moreau Wielerwedstrijd

Kermis met wielerwedstrijden, keramiektentoonstelling en stevige kermisfuif

Sport en Nering Oordegem pakt ter gelegenheid van Oordegem kermis uit met verschillende wielerwedstrijd.

Zo is er zaterdagnamiddag 24 augustus om 16.30 uur een wielerwedstrijd op open omloop voor gentlemen. Om 19 uur wordt het criterium voor Clubs uit Groot-Lede gereden en om 20 uur is er een criterium speciaal voor Oordegemnaren. Aansluitend is er vanaf 21.30 uur een ‘Fifties Fever’-kermisfuif in de tent op Oordegemdorp.

Maandag kan je daar vanaf 20 uur genieten van het muzikaal geweld van ‘De Toâpe Geraapte’. Laatste kermisdag is dinsdag 27 augustus met om 16 uur een wielerwedstrijd voor elite zonder contract en beloften. In het Ontmoetingscentrum kan je terecht voor de ‘Dag van de lege portemonnees’.

Tijdens de kermis kan je dankzij Davidsfonds Oordegem in de bibliotheek van Oordegem terecht voor een tentoonstelling van keramiekwerken van Leen Henderickx.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer