Jeroen Desmecht

Man die door dak van magazijn viel, stond bekend bij politie

De man die maandag dood werd aangetroffen op de oude site van een transportbedrijf in de Gentse deelgemeente Sint-Amandsberg, stond bekend bij de politie. Dat zegt het parket van Oost-Vlaanderen. Of hij effectief wou inbreken in het magazijn, kan het parket niet bevestigen. 

De magazijnen op de oude site van het transportbedrijf op de Land van Waaslaan worden momenteel verhuurd. Volgens de nieuwe eigenaar trof een huurder van het bewuste pakhuis het levenloze lichaam maandagnamiddag aan. Hoelang de man daar al lag, is voorlopig onduidelijk. Het parket van Oost-Vlaanderen stelde maandagavond een wetsgeneesheer aan die het lichaam onderzocht. “De arts stelde vast dat de verwondingen op het lichaam wijzen op een val", stelt persmagistraat An Schoonjans. “Er zijn geen aanwijzingen van criminele tussenkomst.”

De man staat bekend bij de politie, maar meer informatie over zijn identiteit kan het parket voorlopig niet kwijt. Ook of hij effectief wou inbreken in het magazijn, kan het parket niet bevestigen. “Het onderzoek is nog volop bezig", stelt Schoonjans. Waarom de man op het dak zat en of hij daar al dan niet alleen was, is dus nog steeds onduidelijk. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer