Beeld ter illustratie. Netbeheerder Fluvius schakelde de getroffen straten om en gaat op zoek naar de oorzaak van de panne.
Mozkito Beeld ter illustratie. Netbeheerder Fluvius schakelde de getroffen straten om en gaat op zoek naar de oorzaak van de panne.

Panne zet 38 straten zonder elektriciteit

Minstens 1.500 woningen in de buurt van de Blaarmeersen hebben dinsdagavond ruim een uur lang zonder elektriciteit gezeten.

De precieze oorzaak van de grootschalige stroompanne is nog niet duidelijk. Om 20.25 uur deed zich een panne voor op een middenspanningslijn waardoor 17 distributiecabines en 38 straten zonder stroom vielen. Rond 21.35 uur meldde netbeheerder Fluvius dat de stroompanne verholpen was doordat de getroffen straten omgeschakeld werden. Nu wordt nog gezocht naar de oorzaak, waarna de herstellingen uitgevoerd kunnen worden.

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Robben De Loof

    Het was 2 uur

Lees meer