3 De Mercedes kwam meteen vast te zitten op de treinsporen.
Jonas Steenhaut De Mercedes kwam meteen vast te zitten op de treinsporen.

Vrouw belandt met haar Mercedes op treinsporen nadat ze wegomlegging negeert

Het treinverkeer tussen Lede en Aalst moest woensdag iets na 11 uur onderbroken worden nadat een Mercedes op de sporen belandde. Infrabel heeft intussen een hallucinante video gedeeld van het hele tafereel.

Dat gebeurde op de wegens werken afgesloten spooroverweg tussen de Broeder De Saedeleerstraat en de Steenstraat. De vrouwelijke bestuurder die richting Hofstade moest, raakte blijkbaar niet wijs uit de meerdere keren herhaalde signalisatie ‘spooroverweg onderbroken’. Gestrand voor de spooroverweg vond de dame er niets beter op dan de wegversperringen aan de kant te schuiven om de sporen toch te kunnen kruisen. Geen al te best plan. De wagen kwam meteen vast te zitten op de sporen.

Het treinverkeer werd meteen stilgelegd waardoor erger werd vermeden. Na ongeveer een half uur was de wagen getakeld en kon het treinverkeer hernemen. De vrouw, die gefilmd werd door de nieuwe camera’s van Infrabel die spooroverwegen in de gaten houden, mag zich zonder twijfel aan een gepeperde rekening voor de veroorzaakte treinvertragingen en een boete van de politie verwachten. De kans is reëel dat het rijbewijs van de dame wordt ingetrokken.

3 De Mercedes kwam meteen vast te zitten op de treinsporen.
Jonas Steenhaut De Mercedes kwam meteen vast te zitten op de treinsporen.
3 De spooroverweg was nochtans heel duidelijk afgesloten.
Koen Moreau De spooroverweg was nochtans heel duidelijk afgesloten.

175 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.
  • Walter Duerloo

    Hoe kan je maar zoveel levens op spel zetten, als je, jou van kant wil maken, doe het dan op een andere manier !!!!!

  • philippe decock

    Onmiddelijk rijbewijs intrekken. Voor altijd.

Lees meer