Koen Moreau

Wagen belandt op zijn zijde in weide na botsing tegen geparkeerde kermiswagen

Op de grens van de Roomstraat in Vlierzele en de Hoging in Oordegem gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag een zwaar ongeval.

Een bestuurder die vanuit Oordegem kwam, reed er rond vier uur in op een geparkeerde aanhangwagen van een kermisattractie. De personenwagen werd door de klap naar de andere kant van de baan gekatapulteerd en belandde daar op zijn zijkant in de berm tegen een afsluiting.

De automobilist geraakte slechts licht gewond, maar zijn wagen is wel rijp voor de schroothoop. Vrijwilligers van brandweerpost Sint-Lievens-Houtem ruimden olie en brokstukken van de weg. De oorzaak van het ongeval is niet duidelijk. Bij snelheidscontroles langs Hoging worden wel geregeld hoge snelheden geregistreerd.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer