logo Ledegem
RV logo Ledegem

Jarig KWB-toneel speelt vijfmaal een klucht

KWB-toneel brengt in zaal De Kring in de Hugo Verriestlaan in Ledegem vijf voorstellingen van de klucht ‘De slappe der wet’. De speeldata zijn zaterdag 2, vrijdag 8 en zaterdag 9 november telkens om 20 uur en zondag 3 en 10 november telkens om 17.30 uur. Het wordt een bijzondere voorstelling want KBW-toneel heeft immers wat te vieren. De koninklijke toneelvereniging bestaat al maar liefst 75 jaar.

Nu de vrouw van de politiecommissaris voor een weekend naar zee is, staat niets hem in de weg om een afspraak te maken met zijn maîtresse. Maar… hij heeft weekenddienst. In al zijn hevigheid neemt de commissaris enkele onbezonnen beslissingen en laat zijn ‘sullige’ bode Charel zijn plaats op het politiekantoor innemen. Al wat deze laatste moet doen is een misdadiger bewaken en een onderzoeksrechter ontvangen…

Nieuwkomers zijn Sarah Opsomer, Eline Vercruysse en Joke Everaerdt. Sarah deed al ervaring op met toneelvereniging Triene Wup uit Sente (Heule). Joke was vorig jaar de souffleur van dienst. De andere acteurs en actrices zijn Sif Dessein, Bart Hanssens, Pieter en Filip Jacques, Filip Jacques, Lieselotte Rogge, Maaike Vandromme en Paul Verschueren. Dirk Claerbout is de regisseur.

Kaarten kosten in voorverkoop acht euro en aan de deur negen euro. Reserveren kan via 0472/41.27.69.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer