BELGA

Art’Iz is er voortaan voor alle kinderen vanaf zes jaar

Alle kinderen vanaf zes jaar kunnen vanaf september naar de kunstacademie in Ardooie. Dit voor een initiatie woord en muziek.

Vorig schooljaar konden kinderen in Ardooie vanaf het tweede leerjaar in het kunstonderwijs een initiatieatelier Woord en Muziek volgen. Dit proefproject van de Izegemse academie Art’Iz was een groot succes waardoor een vervolg niet kon uitblijven. Alle kinderen die volgend schooljaar in het eerste en tweede leerjaar zullen zitten, kunnen nu inschrijven voor het initiatieatelier. “Het initiatieatelier voor de zes- en zevenjarigen houdt in dat de kinderen begeleid worden door een leerkracht woord én een leerkracht muziek”, zegt directeur Wim Belaen. “In het atelier kunnen ze zingen, bewegen, dansen en toneeltjes spelen.” 

De lessen vinden plaats in het filiaal Ardooie langs de Kaaistraat 80. Meer info en inschrijven via www.artiz-izegem.be. Daarnaast is er ook een info- en inschrijvingsmoment op dinsdag 25 juni 2019 van 17.30 tot 19.30 uur in het Ardooise filiaal van Art’Iz.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer