De hulpverleningszone Fluvia bevrijdde de man uit zijn auto.
Alexander Haezebrouck De hulpverleningszone Fluvia bevrijdde de man uit zijn auto.

Bestuurder ramt twee auto’s en gaat over de kop

Een 64-jarige bestuurder richtte in de nacht van zondag op maandag een ravage aan in de Emiel Neirynckstraat in Lendelede. Hij ramde twee geparkeerde auto’s en kwam uiteindelijk met zijn voertuig op zijn dak terecht. De bestuurder werd gewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar. 

De bestuurder kwam zondagnacht iets voor middernacht vanuit de Rijksweg de Emiel Neirynckstraat ingereden. Daar verloor de 64-jarige bestuurder de controle over zijn stuur. Hij botste tegen twee geparkeerde auto’s, ging over de kop en kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand. De hulpdiensten snelden ter plaatse en bevrijdden de man uit zijn netelige situatie. Hij werd afgevoerd naar het ziekenhuis in Izegem, maar verkeert niet in levensgevaar. De 64-jarige bestuurder had gedronken en reed vermoedelijk ook veel te snel. Door het ongeval was de Emiel Neirynkstraat een tijdlang volledig afgesloten voor het verkeer. 

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer