De wagen belandde na de slippartij in de gracht, pal op de grens tussen Sint-Eloois-Winkel en Rollegem-Kapelle.
Hans Verbeke De wagen belandde na de slippartij in de gracht, pal op de grens tussen Sint-Eloois-Winkel en Rollegem-Kapelle.

Bestuurder slechts lichtgewond na spectaculair ongeval: auto duikt in dieperik

Een 30-jarige automobilist uit Sint-Eloois-Winkel mag van geluk spreken. Hij raakte met zijn auto van de weg af maar liep als bij wonder slechts lichte kwetsuren op. De wagen is total loss.

Het ongeval gebeurde donderdag kort na de middag, rond 13.30 uur. R. kwam uit de richting van Sint-Eloois-Winkel en reed op de Rollegemkapelsestraat. Luttele meters van de grensscheiding met Rollegem-Kapelle week de man om een nog onbekende reden uit naar links. Hij raakte er het groenscherm tussen de rijweg en het vrijliggend fietspad en gaf daarop een ruk aan het stuur. Zo verloor hij de controle over zijn voertuig. De Citroën C2 slipte en belandde rechts van de weg. Daar botste het voertuig met een smak tegen een boom. De bestuurder had geluk dat de plaats van de impact zich net achter zijn zetel situeerde. R. liep lichte verwondingen op. Hij werd naar de Sint-Jozefskliniek in Izegem gebracht. De man had niet gedronken.

Lees meer