De shoppers krijgen op zaterdag en zondag voorrang op het verkeer.
Joke Couvreur De shoppers krijgen op zaterdag en zondag voorrang op het verkeer.

Centrum twee dagen verkeersvrij voor Batjes

De Batjes hebben een impact op het verkeer in het centrum van Roeselare. Van zaterdagmorgen 22 juni tot en met zondagavond 23 juni is het centrum verkeersvrij. 

Dit betekent dat wie een garage of parkeerplaats heeft in het centrum die niet kan bereiken. Ook leveringen aan horeca en handelszaken zijn niet mogelijk op zaterdag en zondag. Op de Botermarkt wordt een grote fietsenparking ingericht waar je je fiets kunt stellen vanaf vrijdag 21 juni om 8 uur tot en met maandag 24 juni om 10 uur. Van 19 tot en met 24 juni kan er niet geparkeerd worden op de Grote Markt, maar op zaterdag 22 en zondag 23 juni raak je wel aan de Wallenparking, parking De Munt, de Moermanparking, parking Ooststraat en het Polenplein om te parkeren. Stadsbussen en lijnbussen zijn zowel zaterdag als zondag gratis. 

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer