Tijdens New City Sessions kun je onder andere gaan kijken naar Eva De Roovere.
Liefde voor Muziek Tijdens New City Sessions kun je onder andere gaan kijken naar Eva De Roovere.

De Andere Steenweg brengt muziek in Krottegemse tuinen

De Ardooisesteenweg wordt tijdens de Batjes op zaterdag 22 en zondag 23 juni opnieuw omgevormd tot De Andere Steenweg. De focus ligt op gezelligheid, ontmoeting en buurtgevoel. Zo kun je er op zaterdag en zondag van 11 tot 18 uur terecht voor een doorlopende buurtapéro bij de handelaars, een vintagemarkt en live Radio De Andere Steenweg.

Op zaterdag zijn er vanaf 15 uur onder de noemer New City Sessions een reeks tuinconcerten. Kajean, met leden van O’Djavel, geeft om 15 uur de aftrap in de tuin van Eethuis De Steeg in de Sint-Hubrechtsstraat 19. Om 16.30 uur staat het Maysan Trio, dat ontstaan is op de vlucht van Aleppo in Syrië naar België, in de tuin Camerlynck in de Mariastraat 19 en om 18 uur brengen Rony Verbiest, Fapy Lafertin en Koen De Cauter Gipsyswing in de tuin van Villa Sint-Georges op de Beversesteenweg 78. Kapsalon Chic stelt zijn tuin op de Ardooisesteenweg om 19.30 uur open voor Eva De Roovere en tot slot treden Kosmokrators om 21 uur op aan café Breda Jazz. Op zondag is er om 15.30 uur ook nog een optreden van Elvis and the Memphis Truckdrivers op de Ardooisesteenweg.

Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.

Lees meer