3 De stadsmedewerkers genieten van een frietje in het stadspark.
Joke Couvreur De stadsmedewerkers genieten van een frietje in het stadspark.

Gratis frietje voor wie duurzaam naar het werk komt

Het Ecoteam Stad Roeselare daagt, in het kader van de fietscampagne van Cera, KBC en Mobiel 21 #GoWithTheVelo, alle personeelsleden van de stad uit om tijdens de maand juni een maand lang duurzaam naar het werk te komen: met de fiets, te voet, als pendelaar of via carpooling. 

Elke duurzame verplaatsing levert één punt op en de doorheen de maand zijn er verschillende acties om alle deelnemers te verwennen. Zo kunnen de deelnemers de hele maand lang elektrische steps, fietsen en een gezinsfiets gratis uittesten voor woon-werkverkeer, waren er gratis fietsherstel- en fietsgraveeracties en was er dinsdagmiddag in het stadspark een traktatie aan het frietkraam. Op de personeelsdrink van 4 juli worden de prijzen uitgedeeld aan de winnende teams: het team met de meest duurzame verplaatsingen, de meest originele verplaatsing en de prijs voor het team dat de beste gedragsverandering heeft doorgemaakt. 

3 Genieten van een frietje in het stadspark.
Joke Couvreur Genieten van een frietje in het stadspark.
3 Genieten van een frietje in het stadspark.
Joke Couvreur Genieten van een frietje in het stadspark.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer