Jo Vansteenkiste legde donderdag de eed af in de provincieraad.
repro vdi Jo Vansteenkiste legde donderdag de eed af in de provincieraad.

Jo Vansteenkiste leegt eed af in provincieraad

Jo Vansteenkiste heeft gisteren voor Vlaams Belang de eed afgelegd in de provincieraad. Ook partijgenoot Filip Buyse uit Izegem mocht dat doen. Zij zetelen ter vervanging van partijgenoten Carmen Ryheul en Nathalie Dewulf, die bij de verkiezingen van 26 mei verkozen zijn voor respectievelijk het Vlaams Parlement en de Kamer.

Dubbele mandaten op die niveaus mogen niet en dus mogen Jo en Filip naar de provincieraad. Daar legden ze donderdagnamiddag de eed af. Jo, die tot 2017 een bakkerij op het Dorpsplein uitbaatte, behaalde met de verkiezingen 9.611 stemmen. “Ik zal mijn best doen om ook iets voor de Lendeledenaar te kunnen betekenen”, zegt hij. In het dagelijks leven rijdt Jo rond met een eigen ijskar. “Donderdagnamiddag zal ik dat niet meer kunnen doen, maar mijn dochter verving me dit keer alvast. Er stonden bezoekjes aan crèches in Sint-Eloois-Winkel op het programma en die konden we met het warme weer toch niet in de steek laten.”

1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.
  • Herman Vercruysse

    Proficiat Jo!!!!Herman en isabelle

Lees meer