Ziva kreeg het loodje onder het oog binnen.
RV Ziva kreeg het loodje onder het oog binnen.

Kat krijgt loodje in hoofd, dier herstelt van geslaagde operatie

In Lendelede is poes Ziva beschoten met een loodjesgeweer. De poes van baasje Veronique Banckaert (50) kwam op vrijdag 13 september gewond thuis. Het loodje werd met een operatie verwijderd.

Veronique schrok toen ze haar huisdier rond 14.30 uur bloedend thuis aantrof in de Kardinaal Cardijnlaan. Meteen trok ze met de kat naar de dierenarts, die op röntgenfoto’s zag dat een loodje net onder het oog van het dier zat. Tijdens een operatie kon het projectiel verwijderd worden. Ondertussen herstelt Ziva van haar verwondingen. Veronique diende klacht tegen onbekenden in bij de politie van de zone Vlas en lanceerde via Facebook een oproep naar tips over de dierenbeul. Alle tips zijn via een persoonlijk berichtje of bij de politie van de zone Vlas welkom.

Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.

Lees meer